Skip to main content
2 APRIL 10:00 TOT 16:00 UUR

AGRARISCHE OPENDAG
assendelft – Westzaan – Zaandam

Op 3 inspirerende locaties door de ZaanstreekWhite Ranch (A)

Adres: Groenedijk 4, 1566 NVAssendelft

White Ranch is een biologische melkveehouderij met koeien en geiten. We hebben een eigen kaasmakerij en een winkeltje. Drie dagen in de week zijn we een zorgboerderij en op woensdagavond zijn wij een buurderij. Tijdens de open dag zullen er verschillende producenten van de buurderij aanwezig zijn op de boeren-markt. U kunt ook via de skybox over de geiten en koeienstal kijken. Wilt u meer weten over ons bedrijf, kijk dan op www.whiteranch.nl

BekaVlees (B)

Adres: J.J. Allanstraat 350A, 1551 RT Westzaan

Biologisch vleesveebedrijf Beka draagt zorg voor uw vlees van bron tot bord. We houden luxe vleesvee dat ‘s zomers graast in het Westzaanse veenweide gebied, en ‘s winters in twee potstallen worden gehuisvest. De ruige stalmest wordt uitgereden over het eigen land; op en top een kringloopbedrijf, waarbij naast de aandacht voor het vee ook veel aandacht uitgaat naar de Flora en Fauna in ons veenweide gebied en dan in het bijzonder naar de weidevogels.

Boerderij Rutte (C)

Adres: Westerwindpad 102, 1507 AL Zaandam

Wij wonen en werken in het zuidelijk deel van het Westzijderveld. Samen met onze koeien en schapen beheren wij een deel van het eeuwenoude cultuurlandschap. Wij combineren natuurbeheer met een biologisch-dynamische melkveehouderij. Onze koeien lopen in een potstal waar ze lekker veel ruimte hebben om zich vrij te bewegen.

 

× Hoe kan ik je helpen?