Skip to main content

Maak een prachtig kerstdiner
met voortreffelijk Westzaans kwaliteitsvlees

Onze favoriete tijd van het jaar is aangebroken! Het is zo fijn om samen gezellig binnen te zijn en een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. 

Gaat u voor de kerst-gourmetschotel of voor een mooi groot stuk vlees midden op tafel?
Het is verstandig om het vlees zo vroeg mogelijk te bestellen, zodat u verzekerd bent van een prachtig stuk Westzaans vlees naar keuze.
Het stelt ons in staat om iedereen een mooie kerst te bezorgen.

De kerst-gourmetschotels kunt u zaterdag 23 december tussen 12:00 – 17:00 ophalen. Voor overige bestellingen ontvangt u een bericht zodra uw bestelling gereed is. U kunt het dan ophalen; het wordt diepgevroren bewaard. Als u de voorkeur geeft aan het bewaren tot de week voor kerst, doen we dat graag voor u.

Bij Beka weet u in ieder geval dat het vlees van biologische koeien komt uit de Westzaanse weide. Waarbij wij zorgen voor kwaliteit van bron tot bord!

Kerst-gourmetschotels

De kerst-gourmetschotels zijn uiterlijk tot 22 december 17:00 te bestellen, op=op.


Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om een keuze te maken uit ons ruimte assortiment. Maar… op=op!

Onze openingstijden met kerst:
Vr. 22 december 14.00 – 17.00
Za. 23 december 9.00 – 17.00

Na kerst zijn wij geopend op normale openingstijden.

Ons assortiment

Bekijk en bestel hier uw gewenste producten. Heeft u speciale wensen; qua hoeveelheden, bijzondere stukken of wilt u een product dat nu niet voorradig is? Doe uw bestelling dan middels bovenstaand formulier of mail naar bestellingen@bekavlees.nl. U krijgt dan spoedig reactie van ons.

× Hoe kan ik je helpen?