Skip to main content

Ons vlees is van zeer hoge kwaliteit en verdient een zorgvuldige behandeling en bereiding. Om het vlees zo goed mogelijk te laten smaken hebben wij 4 stappen voor u op een rij gezet die u kunt volgen alvorens het vlees te bereiden.


1. Bewaren

U krijgt het vlees diepgevroren mee. -21c Bewaar het thuis daarom ook in de vriezer.

2. Ontdooien

Laat het vlees eerst ontdooien in de koelkast. De tijd hiervoor verschilt per soort vlees. Zo kan het variëren van een paar uur tot een dag.

3. Kamertemperatuur

Na het ontdooien in de koelkast laat u het vlees buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Dit duurt ongeveer 1-2 uur. Afhankelijk van het soort vlees. Deze stap is belangrijk, want zo zorgt u ervoor het het vlees niet uitdroogt wanneer u het gaat bereiden.

4. Bereiden

Als het vlees op temperatuur is kunt u het gaan bereiden. Inspiratie nodig? Kijk op onze recepten pagina of op de website van de keuken van 8.


Bekavlees
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.