ons advies

Enkele tips voor verwerking en bereiding.

Al het vlees wordt geportioneerd, gevacumeerd, gestickerd en diep ingevroren tot –21 graden door de slager, waarna het op ons eigen bedrijf opgeslagen wordt op -21 graden in de diepvries. Na bestelling kunt u uw vleespakket de eerstvolgende afhaaldatum ophalen.

Ons vlees is van zeer hoge kwaliteit en verdient een zorgvuldige bereiding. Laat het ingevroren vlees dan ook langzaam ontdooien in de koelkast. Dit duurt ongeveer een dag. Tijdig voor de bereiding kunt u het uit te koelkast halen om het op kamer temperatuur te laten komen. Vooral bij het luxe vlees is dit van groot belang voor de smakelijkheid.

Om het vlees zo hygiënisch mogelijk te behandelen adviseren wij u, aanraking met de blote handen te voorkomen en een schone vleestang te gebruiken om het vlees vast te pakken en/of te keren. Na ontdooid te zijn kan het vlees nog zeker 5 dagen goed gekoeld bewaard blijven.

In onze webwinkel vindt u al onze vlees specialiteiten, van tartaar tot rib eye, van perfecte hamburgers tot een heerlijke bavette. Neem een kijkje in onze webwinkel.

Ons adres

Veebedrijf Beka
J.J. Allanstraat 350A, 1551 RT Westzaan
Tel.: +31 657127308

Vragen of bestellingen

Algemene vragen: info@bekavlees.nl
Bestellingen of vragen over uw bestelling: bestellingen@bekavlees.nl

Openingstijden

Vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur.
Liever een ander afhaalmoment gewenst?
Stuur even een berichtje naar +31 657127308

.

Blijf op de hoogte

En volg ons op onze socials

× Hoe kan ik je helpen?